surfcamps.nl, Inc., klick hier voor home.

Voor wie is surffitness?


De Surfschool in Hoek van Holland biedt surffitness aan mensen die echt geïnteresseerd zijn om snel te leren surfen en hiervoor ook de tijd hebben.

Je kunt alleen naar De Surfschool komen en een aantal privé lessen boeken of met een clubje vrienden of vriendinnen. De lessen zijn aangepast aan de wensen en het niveau van het individu of de groep. Naast de les krijg je oefeningen mee die je thuis kunt doen. Deze zijn essentieel om goed te kunnen surfen, want surfen is een combinatie van conditie, kracht, lenigheid, inzicht en ervaring!

Conditie, kracht, lenigheid, inzicht en ervaring

Conditie bouw je snel op met hardlopen of boksen.

Kracht. Om sterk te worden kun je meedoen met de bootcamps die we volledig hebben aangepast aan wat er nodig is voor surfing! 

Lenigheid. surfen blijft een stylische activiteit. Houten Klaas of Pinoccio zal niet zo snel een mooie bocht maken daar de lichaams houding erg belangrijk is. Om te zorgen dat je lichaam soepel en lenig word of blijft is het belangrijk om te stretchen.

Inzicht. het belangrijkst bij surfen is de golf! Welke golf loopt mooi door en welke is een 'close out'? Hoe meer golven je hebt bereden hoe eerder je ziet welke potentieel heeft en welke niet. Oefening baart kunst en bij De Surfschool leer je de perfecte golf herkennen.

Ervaring. Wanneer je een mooie golf te pakken hebt, weet je als geoefende surfer de juiste bochten te maken of juist extra snelheid te maken. Die ervaring krijg je door veel te oefenen, met vallen en opstaan!

De Surfschool gelooft dat iedereen kan leren surfen.
Wij zorgen voor de juiste aanpak en bieden surfen op maat!

   

b reserveren

 

 

Informatie

Prijzen
Je kunt al mee doen met de surfbootcamp voor nog geen €10,00 per les, inclusief materiaal! Eerste proefles is altijd gratis.

- 1 rittenkaart: €15,-
- 5 rittenkaart: €60,-
- 10 rittenkaart: €100,-


Orgy